Selecteer een pagina

Sessies

Wat gaan we bespreken?

Iedere editie lichten we het jaarthema toe met een aantal sessies. Dit jaar is het thema Roaring 20’s:  de ontwikkeling van governance, nieuwe dynamieken en het contrast tussen het ‘oude’ toezicht en wat van de ‘nieuwe toezichthouder’ wordt verwacht.

Integrated Reporting

In deze sessie ligt de focus op het creëren van een lange termijn waarde, door integratie van financiële en niet-financiële informatie over het verleden, het heden en de toekomst. Hoe zorg je voor een gedegen integraal rapport? We bespreken het in deze sessie.

Samenstelling Raad van Commissarissen

Hoe zorg je ervoor dat je een optimale en vooral effectieve Raad van Commissarissen samenstelt? Wat mogen en moeten commissarissen en toezichthouders van elkaar verwachten? Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de kwaliteit en samenstelling van Raad van Commissarissen en Raad van Toezicht.

Disruptie in de boardroom

In de toekomst zal de betrokkenheid van de commissaris alleen maar toenemen. Disruptie leidt tot een proactieve en meer betrokken rol van de commissaris. Hoe moet je als commissaris omgaan met disruptie in de jaren 20?

Toezicht op risico's

Risicomanagement vormt een steeds belangrijker onderdeel van het takenpakket van de commissaris. Waar moet je als commissaris op letten als het gaat over risico’s? Waar haal je de kennis vandaan?

MIS HET NIET!

Ook erbij zijn?