Selecteer een pagina

Coronaproof

Dag van het Commissariaat
De organisatie van de Dag van het Commissariaat wil alle deelnemers op een veilige en verantwoorde manier verbinden. Daarom hebben we gewerkt aan maatregelen om u een veilige omgeving te bieden.
Afstand houden en ruimte creëren

De meest voor de hand liggende maatregel is uiteraard het bewaren van anderhalve meter afstand van elkaar. We beseffen dat dit erg lastig is op een evenement waar veel mensen komen en daarom zetten wij de evenementen extra ruim op. Dit wil zeggen dat we meer benodigde ruimte rekenen per bezoeker. Daarnaast hebben we er bewust voor gekozen om de gehele dag in één plenaire zaal met stoelen te doen. Naast alle maatregelen die we treffen en op de dag zelf zoveel mogelijk zullen proberen te handhaven, komt er natuurlijk ook een gedeelte persoonlijke verantwoordelijkheid bij kijken. We zijn er zeker van dat u ons wilt helpen om De Dag van het Commissariaat voor alle sprekers en gasten veilig te laten verlopen.

Desinfecteren op locatie

De organisatie zal ervoor zorgen dat er mogelijkheden op locatie zijn om handen te desinfecteren. We vragen alle aanwezigen om hier zowel bij binnenkomst als gedurende de dag gebruik van te maken.

Looproutes

De organisatie zal ervoor zorgen dat er duidelijk looproutes zijn wanneer nodig. Bijvoorbeeld bij binnenkomst of vertrek. We vragen alle aanwezigen om de looproutes in acht te nemen en zich daaraan te houden. 

Locatie

Uiteraard neemt de locatie zelf ook de nodige veiligheidsmaatregelen. Maar informatie daarover van je hier.

MIS HET NIET!

Dag van het Commissariaat