Selecteer een pagina

Dag van het Commissariaat

Aanmelden

Een must voor iedere

Commissaris en toezichthouder

De Dag van het Commissariaat is een must voor iedere commissaris of toezichthouder. Commissarissen en toezichthouders ontvangen op 3 november 2020 updates over belangrijke items, maar kunnen ze ook vakgenoten ontmoeten en met elkaar in discussie gaan. Tijdens deze editie gaan we dieper in op de ROARING 20’s: de roerige tijden waarin Boardroom Nederland zich bevindt.

Let op: het event is coronaproof. Om de veiligheid van zowel deelnemers als sprekers te waarborgen, hebben we gekozen voor plenaire sessies.

Deelnemers ontvangen 6 PE-punten.

Programma

Sprekers

Inge Brakman

Commissaris

Inge Brakman is onder meer commissaris bij DSM, Shell en Accenture. Daarnaast is Brakman voorzitter van het Rode Kruis.

 

 

Jaap Winter

Commissaris

Jaap Winter is lid van de Raad van Commissarissen van Randstad N.V. en voorzitter van de Raad van Toezicht van het Van Gogh Museum. Winter is daarnaast partner van Phyleon leadership & governance.

 

John Jaakke

Commisssaris

John Jaakke is momenteel executive coach en board evaluator bij QUIST, voorzitter RvC Eredivisie CV, NBE (Nederlands Blazers Ensemble), Hoogvliet e.a.

Sessies

Wat gaan we bespreken?

De Dag van het Commissariaat staat dit jaar in het thema van de ROARING 20’S. We kiezen voor vier subthema’s: Integrated reporting, Disruptie in de boardroom, Toezicht op risico’s en Samenstelling van de Raad van Commissarissen.

Integrated Reporting

Hoe laat je als organisatie je impact zien? Integrated reporting gaat verder dan de cijfers. Tijdens deze sessie ligt de focus op het meten van de maatschappelijke waarde van een organisatie.

Disruptie in de boardroom

Disruptie leidt tot een proactieve en meer betrokken rol van de commissaris. Hoe moet je als commissaris omgaan met disruptie in de jaren 20?

SAMENSTELLING RAAD VAN COMMISSARISSEN

Hoe zorg je ervoor dat je een optimale en vooral effectieve Raad van Commissarissen samenstelt anno 2020?

Toezicht op risico's

Hoe kan je risico’s identificeren en beheersen? En hoe breng je dit juist in beeld? Waar moet je als commissaris op letten als het gaat over risico’s?

Locatie

Hart van Holland

Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Contact

NCD
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
088 623 2300
ncd@ncd.nl