Sprekers

Dag van het Commissariaat

Inge Brakman

Commissaris

Inge Brakman is onder meer commissaris bij DSM, Shell en Accenture. Daarnaast is Brakman voorzitter van het Rode Kruis.

 

 

Jaap Winter

Commissaris

Jaap Winter is lid van de Raad van Commissarissen van Randstad N.V. en voorzitter van de Raad van Toezicht van het Van Gogh Museum. Winter is daarnaast partner van Phyleon leadership & governance.

 

John Jaakke

Commisssaris

John Jaakke is momenteel executive coach en board evaluator bij QUIST, voorzitter RvC Eredivisie CV, NBE (Nederlands Blazers Ensemble), Hoogvliet e.a.

Dorel Smits-Hoekstra

Stakeholderstrateeg

Dorel Smits-Hoekstra is een ervaren toezichthouder in de zorg. Smits-Hoekstra ontwikkelt als stakeholderstrateeg toekomstgerichte bedrijfsmodellen.

Annemieke Roobeek

Commissaris

Annemieke Roobeek heeft meer dan 25 jaar aan ervaring als bestuurder en commissaris. Momenteel is zij commissaris bij Howaldt & Co (Duitsland). Tot voor kort was zij commissaris bij KLM N.V.,ABN AMRO en Abbott Healthcare Products.

Nicolette Loonen

Adviseur

Nicolette Loonen is toezichthouder bij pensioenfonds ABP, Stichting Rutgers en het CvTA. Daarnaast adviseert zij organisaties over duurzaamheidsverslaggeving en -strategieën.

Justina Alders-Sheya

Impact investor

Justina Alders-Sheya werkt bij Triodos Investment Management. Deze investeringstak van Triodos Bank investeert sinds de oprichting in initiatieven met een positieve impact op de wereld.

Tjalling Tiemstra

Commissaris

Tjalling Tiemstra is momenteel actief als commissaris (ABN AMROen Royal Haskoning DHV), bestuurder van diverse stichtingen en Raad in de Ondernemingskamer.

Diana Monissen

Bestuurder Prinses Máxima Centrum

Diana Monissen trad medio 2015 aan als bestuursvoorzitter van het Prinses Máxima Centrum. Zij werkte aan de realisatie van het centrum en sinds het centrum medio 2018 zijn deuren opende heeft zij zich ingezet voor een strategisch meerjarenplan.

MIS HET NIET!

Dag van het Commissariaat